Färgprodukter

Skarven Segel & Rigg AB är återförsäljare av Rylard, Hempel och Bravas färgprodukter.

RYLARD SUPERSMALTO

 

Lackfärg

 

Denna alkydbaserade lackfärg ger en exeptionellt hård yta av mycket jämn kvalité, och passar både inom och utomhus. Den är lättstruken och har högt glanstal och lång hållbarhet. Finns i 10 nyanser.

RYLARD IMPREGNANTE

 

Bets och Impregnering

 

En alkydbaserad bets som ger ett djupt inträngande och långvarigt skydd mot svampangrepp. Den har en vacker lyster som gör att den är den idealiska grunden för att applicera V.G.62 RYLARD Fernissa. Finns i 8 nyanser.

RYLARD V.G.63

 

Fernissa Blank Långsamtorkande

 

Denna oljebaserade fernissa är myket elastisk och har hög genomträngningsförmåga. Den är speciellt lämpad för att skydda trä i marin miljö eller för allmännt utomhusbruk. Den långa torktiden gör den lämplig för strykning av stora ytor.

RYLARD V.G.62

 

Fernissa Blank

 

Denna polyuretan-förstärkta fernissa har snabbare torktid än RYLARD V.G.63 och i övrigt samma utmärkta egenskaper.

RYLARD V.G.64 Y. & B.

 

Fernissa Blank

 

Denna alkydolje-förstärkta högglansiga fernissa har en extrem livslängd och ger ett bättre skydd än vanlig utomhusfernissa. Den är speciellt avsedd för marint bruk i extrem miljö.

SOTTOFONDO SATINATO

 

Grundfärg

 

Denna alkydbaserade grundfärg ger en utmärkt yta av mycket jämn kvalité, och passar endast utomhus. Detta är grund för att ytbehandla RYLARD SUPERSMALTO lackfärg.

Kölsvinsfärg Rostkydd Snabbtorkande

 

En oljebaserad grund och rostskyddsfärg som ger ett snabbtorkande skydd för järnkonstruktioner utomhus.

Spackel

 

Syntetiskt alkydbaserat spackel med hög vidhäftning, elastisitet och fyllnadsgrad. Passande för trä och metall och är väderbeständigt. Passa även till spackling och fyllnad av fönster.

RYLARD V.G.62 SATINATA

 

Fernissa Sidenmatt

 

Denna polyuretan-förstärkta fernissa har snabbare torktid än RYLARD V.G.63 och i övrigt samma utmärkta egenskaper och har dessutom en vacker sidenmatt yta.